Dette spørgsmål har jeg fået et utal af gange. Spørgsmålet er dog nemmere at stille, end det er at besvare. Den måde jeg selv lærte det på tilbage i 2014 var, at købe det her domæne (patrickhoffmann.dk), installere WordPress og derefter gå fuldstændig amok med at installere diverse gratis temaer og plugins for at finde ud af, hvilke der virker efter behov og forventningerne.
Det fede ved WordPress og et nyt domæne er, at du i starten ikke rigtig har noget at miste. Du kan installere et tema, 10 plugins og finde ud af, at det 10’ende plugin du installere, lagde hele hjemmesiden ned, og nu har du bragt de sidste 5 timer på at få hjemmesiden op igen.
Det er så her, at du går ind på til FTP-server, og sletter alt derpå. Hvis du bruger Unoeuro eller bluehost, er der tilmed en 1-click installer, så du faktisk bare kan logge ind på din Unoeuro-bruger, og overwrite det nuværende tema.
Simpelt, hurtigt, nemt.
(Har du ikke en hjemmeside endnu, kan du følge min videoguide på guiden-til-din-hjemmeside.dk – der er tilmed en rabatkode til Unoeuro :O)
Mit første projekt
Mit første projekt var foruden patrickhoffmann.dk, min mors hjemmeside, hvor hun oplyser potentielle klienter om, at hun tilbyder akupunktur i Esbjerg.
Igen, til at starte med var der en ren tavle, så jeg kunne umuligt ende ud med en vred mor hjemme i stuen…
Du kan måske godt se, at det er lavet i WordPress, men det fede med netop Aku-stikken.dk er, at meget af det er lavet med et drag-and-drop system, så efter at designet var på plads, kunne min mor selv administrere teksten og billederne på hjemmesiden.
Nå, men altså…. Jeg har efterhånden 10-15 forskellige hjemmesider, og de er stort set alle opsat med WordPress.
WordPress er super nemt at lære, og der er et utal af guides på YouTube, så du kan spare utrolig mange konsulentkroner ved blot at lave nogle specifikke søgninger på YouTube.
(sørg for at søge på engelsk, for de danske guides er enten forældede eller ikke-til-stede)
Skriv et svar