patrick hoffmann online marketing seo

Patrick Lønne Hoffmann

Mit navn er Patrick Lønne Hoffmann og det er mig der er manden bag indlæggene på bloggen.

​Jeg har arbejdet med iværksætteri og markedsføring på de sociale medier siden 2014, hvor jeg har erhvervet mig erfaring inden for Online marketing og E-handel. I starten af 2016 blev jeg ansat som SEO specialist i online performance bureauet Spinnaker Nordic, der udover SEO også er specialister i AdWords.

Da jeg i 2014 åbnede min første webshop, Retromode.dk, var det egentlig ikke med henblik på, at starte en blog omkring iværksætteri og online markedsføring. Men efterhånden som tiden gik, blev jeg mere og mere optaget af alle de muligheder, som online markedsføring indebærer. Siden da, har jeg lukket webshoppen ned og valgt at ligge alt mit fokus på denne blog.

Rent netværksmæssigt befinder jeg mig mest online - ellers kan jeg være at finde i et par af disse netværk i Esbjerg.

bedste marketing artikler indlæg

Når der ikke blogges og arbejdes som konsulent

Så studerer jeg på SDU i Esbjerg, på linjen HA.VIP (virksomhedsudvikling i praksis). Jeg er desuden studierepræsentant i SDU's studienævn og instruktor i faget entreprenørskab.

Derudover, har jeg arbejdet med en række virksomheders Instagram-profiler for, at blive klogere på, hvordan man annoncerer og promoverer sin virksomhed på Instagram. Igennem processen har jeg dannet mig en god forståelse på Instagram og ikke mindst mulighederne Instagram byder på.

Den viden jeg tillærer mig, bliver oftest delt her på bloggen, til hvem end der måtte have lyst til at lytte og lære.

Undgå at kopiere tekst og billeder fra denne side Alt indhold på denne blog er beskyttet af loven om ophavsret. Derfor må du hverken låne, kopiere tekst eller billeder, uden forudgående skriftlig tilladelse. Vil du citere fra siden, er dette tilladt hvis du linker til kilden. Overtrædelser af ophavsretten, vil blive forfulgt hos domstolene i Danmark.

Du kan komme i kontakt med mig ved at udfylde nedestående kontaktformular. Vi tales ved!

Skriv et svar