Min historie

patrick hoffmann online marketing seo

Specialist i Søgemaskineoptimering

Mit navn er Patrick Lønne Hoffmann og jeg har siden 2014 arbejdet med online markedsføring. Min primære interesse er i søgemaskineoptimering og alt hvad det vedrører. Har du selv haft lidt hands-on ift. søgemaskineoptimering, ved du helt sikkert også, at Social Marketing, Pay-Per-Click Marketing og helt almindelig omtale i pressen også er en faktor ift. god søgemaskineoptimering.

I dag, som i lige nu, sidder jeg som Head of SEO & Press ved Kids-world, hvor jeg helt konkret arbejder med on-page SEO, off-page SEO, Affiliate Marketing, optimering af interne processer og udsendelse af nyhedsbreve. Kids-world er en virkelig spændende virksomhed, som virkelig har fundet sig til rette som en af topspillerne på det danske marked for tøj, fodtøj, udstyr og accessories til babyer, børn og teen samt legetøj og interiør til børneværelset.

Inden jeg kom til Kids-world, arbejdede jeg som Head of SEO i det danske online performance bureau Spinnaker Nordic, der foruden SEO også beskæfitger sig med creative content creation og PPC Marketing. Det var nogle rigtige lærerige år, og jeg er utrolig glad for de år hvor jeg arbejdede sammen med det stærke team hos Spinnaker Nordic.


Arbejdsområder

 • Søgemaskineoptimering
 • Content Marketing
 • Linkbuilding Outreach
 • Marketing Attribution
 • Affiliate Marketing
 • Performancemålling
 • Analyse af performance
 • Konverteringsoptimering

Interesser

 • Ledelse
 • Organisation
 • Markedsføring
 • Optimering af arbejdsprocesser
 • Motivation i arbejdet
 • Forandring i virksomher
 • Entreprenørskab
 • Performanceoptimering

Kompetencer

Google Analytics100%
Search Console100%
Ahrefs100%
Wordpress90%
Linkbuilding100%
Affiliate Marketing90%

Hvad andre siger

Patrick er nok én af Danmarks skarpeste Whitehat SEO specialister. Han mestrer i den grad alle aspekter af et af de mest konkurrenceprægede områder i branchen.

Simon Elkjær, Nutimo Consult
Simon Elkjær, Nutimo Consult

Patrick er super dygtig til sit arbejde som specialist i SEO.

Patrick har hjulpet med at forbedre markedsposition for min forretning.

Mike Stage, ROOMSA
Mike Stage, ROOMSA

Uddannelse

Jeg dimitterede som HA.VIP (bachelor i erhvervsøkonomi med fokus på virksomhedsudvikling i praksis) ved Syddanske Universitet i Esbjerg i 2018. Under min uddannelse var jeg studierepræsentant i SDU's studienævn og instruktor i faget entreprenørskab. Begge dele gjorde jeg for at udvikle mine evner som underviser samt tage noget ansvar ift. beslutterne taget i studienævnet. Én ting jeg tager med mig fra uddannelsen er, at nogle områder af en virksomhed, er bedre at give videre til andre, sådan at ens fokus ikke bliver ødelagt. Regnskaber, finansiering mv. er nogle af de områder, hvor man virkelig skal være skarp og kunne sit kram - men det tager tid at holde sig skarp. Derfor må jeg erkende, at jeg regelmæssigt bruger Jesper fra Talkontoret til sparring omkring investeringer og tiltag i mine virksomheder. Et godt netværk er ikke at kimse sig af - til dagligt sparer jeg især med iværksætterne fra Ushi og Mackabler.

Webshoppen og bloggen

Da jeg i 2014 åbnede min første webshop, Retromode, var det egentlig ikke med henblik på, at starte en blog omkring iværksætteri og online markedsføring. Men efterhånden som tiden gik, blev jeg mere og mere optaget af alle de muligheder, som online markedsføring indebærer.
Som du nok allerede har gættet, har jeg for længe siden lukket webshoppen, netop for at dedikere min til at blive en af de stærkeste spillere på det danske marked for søgemaskineoptimering - hvilket jeg vil mene, at jeg har gjort ;)

Andet

Lige som rigtig mange andre i online marketing branchen jagter jeg lykken i ideen om passiv indkomst. Det sker gennem affiliate og display annoncer, hvor jeg på en række små projekter i forskellige brancher, gennem godt formidlede artikler, henviser læserne til relevante produkter samt viser Display-annoncer.

Derudover, har jeg arbejdet med en række virksomheders Instagram-profiler for, at blive klogere på, hvordan man annoncerer og promoverer sin virksomhed på Instagram. Igennem processen har jeg dannet mig en god forståelse på Instagram og ikke mindst mulighederne Instagram byder på.

Du kan komme i kontakt med mig på LinkedIn.

Den viden jeg tillærer mig, bliver oftest delt her på bloggen, til hvem end der måtte have lyst til at lytte og lære.

Undgå at kopiere tekst og billeder fra denne side. Alt indhold på denne blog er beskyttet af loven om ophavsret. Derfor må du hverken låne, kopiere tekst eller billeder, uden forudgående skriftlig tilladelse. Vil du citere fra siden, er dette tilladt hvis du linker til kilden. Overtrædelser af ophavsretten, vil blive forfulgt hos domstolene i Danmark.

Reklamebeskyttelse

Du kan komme i kontakt med mig ved at udfylde nedestående kontaktformular. Vi tales ved!

bedste marketing artikler indlæg

Skriv et svar